Wat is de levertijd van de producten?

De levertijd is afhankelijk van wanneer de bestelling is geplaatst. Wij verzenden op maandag en donderdag. Bestellingen die op vrijdag t/m maandag voor 12 uur besteld zijn zullen op maandag verstuurd worden. Bestellingen die op dinsdag t/m donderdag 12 uur geplaatst worden doorgaans donderdag verzonden.

Ik ben niet tevreden/ heb een klacht. Wat kan ik doen?

Wanneer je niet tevreden bent of een klacht hebt dan kan je dit (binnen twee weken) mailen naar webshop@inbalanshasselt.nl. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat de klacht is en vermeld (indien van toepassing) het bestelnummer en het productnummer.
Je krijgt binnen twee dagen een bevestiging van de binnengekomen klacht.
Wij streven erna om de klacht binnen twee weken te verwerken en af te handelen,
mocht dit niet haalbaar zijn dan zullen wij contact opnemen om verdere afspraken te maken hierover.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Voor het retour zenden kan je gebruik maken van het retourformulier. Zodra wij de artikel(en) retour hebben ontvangen krijg je een mail en zullen we (binnen twee weken) de producten vervangen of het geld terugstorten. Het retourformulier kan je terug vinden onder ‘Mijn Account‘.

Waarom heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen?

Bestellingen voor 12 uur worden dezelfde dag behandeld en verzonden. Wanneer je iets na 12:00 uur hebt besteld, wordt deze de eerstvolgende werkdag behandeld en verzonden via PostNL. Zodra wij de track&trace code hebben ontvangen wordt deze naar jou gemaild. Mocht de bestelling en/of track&trace code onverhoopt niet aangekomen zijn, neem dan contact op met In Balans via 038 – 851 57 70 of webshop@inbalanshasselt.nl.

Kan ik ook contant betalen als ik de producten afhaal?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt ook betalen per pin.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij hanteren twee verschillende soorten verzendkosten, afhankelijk van of het een klein pakket is waar je bestelling in past, of een groot pakket. Voor kleine pakketten rekenen we € 6,75 verzendkosten. Voor grote pakketten is dat € 8,00. Bij het plaatsen van de bestelling krijg je, voordat je gaat betalen, te zien wat de verzendkosten van jouw bestelling zijn.

Welke betaalmethodes zijn beschikbaar?

Op dit moment is het alleen mogelijk te betalen via iDeal.

Kan ik de producten ook afhalen?

Ja, je kunt de producten ophalen bij onze winkel gelegen op

Mulertstraat 52 , 8061 CG Hasselt / Overijssel