Wat is de verzendtijd van de producten?

De levertijd is afhankelijk van wanneer de bestelling is geplaatst. Wij verzenden op maandag en donderdag. Bestellingen die op vrijdag t/m maandag voor 12 uur besteld zijn zullen op maandag verstuurd worden. Bestellingen die op dinsdag t/m donderdag 12 uur geplaatst worden doorgaans donderdag verzonden.

Wat moet ik doen als ik mijn pakketje niet heb ontvangen?

Controleer het volgende: 1. De Track & Trace code van het pakket Je vindt deze in je verzendbevestiging. Controleer via deze link of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven. 2. Het bezorgadres Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode. 3. De brievenbus Heb je een niet thuis-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland. Klopt dit allemaal? Wacht dan nog even af, meestal wordt een vertraagd pakketje de volgende dag bezorgd. Heb je 5 dagen na je oorspronkelijke bezorgdag je pakketje nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling vandaag ontvangen?

Nee. Het is momenteel niet mogelijk om je pakje vandaag nog te ontvangen.

Wat als mijn bezorging vertraagd is?

Vervelend dat je pakketje is vertraagd. Houd je Track & Trace goed in de gaten, daar vind je altijd de meest actuele bezorginformatie. Meestal zijn vertraagde pakketjes er alsnog de volgende dag, dus wacht nog even af. Heb je 5 dagen na je oorspronkelijke bezorgdag je pakketje nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons.