WordPress website, huisstijl of brochure én maatschappelijk verantwoord ondernemen?

6

jaar ervaring

175+

projecten afgerond

53

klanten

35

mensen opgeleid

Sociale onderneming.

Wij luisteren naar onze klanten en leveren altijd maatwerk

Weblicity bestaat sinds april 2007. Sindsdien hebben wij vele mkb-ondernemingen, zzp’ers, (overheids)organisaties en particulieren in de regio Zwolle, Kampen, Meppel en Hasselt geholpen met het realiseren van hun wensen en ideeën. De grafische producten, WordPress websites en webshops die wij ontwerpen én ontwikkelen zijn volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten. En daarom altijd helemaal uniek!

Wij zijn van mening dat ontwerpen veel meer is dan alleen iets moois maken. Het betekent dat wij luisteren naar onze klanten. En vervolgens iets maken dat volledig aansluit bij wat zij ermee willen bereiken.

Wat klanten over ons zeggen

"Persoonlijk contact wordt serieus genomen bij Weblicity. Ze luisteren goed naar je wensen en maken daar een mooi eindproduct van. Ze hebben een goede visie en werken daar ook echt naar!"

Tanya
Eigenaar - Quralis

"Weblicity van In Balans, hier kun je op een prettige manier je opdracht bespreken. Kundigheid qua vormgeving en communicatie wordt zo ingebracht dat het past bij wat jij neer wilt zetten."

Herma
Projectmanager - WijZ

"Het gedreven en goed bereikbare team van Weblicity heeft voor ons een prachtige huisstijl ontwikkeld en website gemaakt die de juiste balans treft qua informatievoorziening, uitstraling, toegankelijkheid en implementatie van noviteiten."

Arjen
Orthodontist - Ortho Berkel

Als sociale onderneming ontwikkelen én ontplooien wij talenten

De kwaliteit van de grafische producten, WordPress websites en webshops die wij leveren staat bovenaan. En wordt altijd gegarandeerd. Daarnaast vinden wij het ontwikkelen én ontplooien van talenten enorm belangrijk. Als sociale onderneming bieden wij werk-, ervarings- en leerplekken aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Dat zit in ons DNA. En hiermee onderscheiden wij ons van andere webdesign- en reclamebureaus.

Iedereen die de motivatie heeft om het beste uit zichzelf te halen is welkom bij Weblicity. Door samen te werken aan commerciële opdrachten benutten we zoveel mogelijk potentieel van ieder mens, de opdracht en de omgeving. Om samen tot het beste resultaat te komen voor iedere klant.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen doe je bij ons!

Kiezen voor Weblicity betekent dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Je helpt andere mensen – voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is – aan een veilige en leerzame werkplek waarin ze kunnen groeien en het beste uit zichzelf kunnen halen. Zodat ze uiteindelijk de overstap naar betaald werk kunnen maken én weer volledig mee kunnen doen in de maatschappij.

(oud)medewerkers over Weblicity

"Als student grafische vormgeving had ik last van angst en paniek. Weblicity bood mij een veilige stageplek waar ik enkel positieve ervaringen opdeed. Ook leerde ik er veel over website ontwerp en klantencontact. Nu werk ik als freelance ontwerper en studeer Communication and Multimedia Design. In Balans is zeker een aanrader!"

Peter

"Weblicity bood mij een veilige en gezellige plek waar ik aan mijn zelfvertrouwen kon werken. Ik heb er veel geleerd over vormgeving, inclusief InDesign en Illustrator. Weblicity betekent voor mij een goede opstap naar de volgende fase van mijn leven."

Veerle

"Een stageplek zoeken was voor mij een hele uitdaging in verband met mijn sociale angstklachten. Mijn stagebegeleider bood In Balans bij mij aan. Niet alleen heb ik me als grafisch vormgever beter ontwikkeld. Maar ik ben ook gegroeid als persoon en heb het bedrijf ervaren als een fijne en veilige plek waar ik heel goed ben ondersteund op persoonlijk gebied. Ik ben binnen dat half jaar stage lopen enorm vooruit gegaan en ben erg dankbaar voor de leuke tijd die ik bij In Balans heb gehad. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Interaction Graphic Design op het Cibap. De positiviteit van In Balans neem ik draag ik zeker met me mee en is ook niet zomaar bij me weg te halen."

Regine

Wij ontvangen bij voorkeur opdrachten in plaats van subsidies

In Balans, de stichting waar Weblicity onder valt, wil zichzelf in stand houden. Daarom ontvangen wij bij voorkeur opdrachten van derden in plaats van subsidies. De ‘gunfactor’ is daar uiteraard heel belangrijk bij. Wij staan klaar voor grafische en webdesign opdrachten van mkb-ondernemingen, zzp’ers, (overheids)organisaties en particulieren in de regio Zwolle, Kampen, Meppel en Hasselt. En natuurlijk ook voor de rest van Nederland!

Wij werken onder andere voor:

De voordelen van samenwerken met ons

Altijd een uniek ontwerp

Wij geloven niet in standaard oplossingen. Bij ons krijg je altijd een uniek ontwerp dat toegesneden is op jouw specifieke wensen.

Gunstig geprijsde producten en diensten

Wij maken aantrekkelijke grafische producten, websites en webshops voor een gunstige prijs!

Altijd dezelfde contactpersoon

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij ons altijd contact met dezelfde verantwoordelijke persoon.

Volledige ontzorging van webbeheer

Wij kunnen je helpen met o.a. domeinregistratie, snelle SSD webhosting incl. e-mail en onderhoudscontracten.

Altijd een verantwoord eindproduct (MVO)

Samenwerken met ons betekent dat je direct bijdraagt aan het creëren van een veilige en leerzame werkplek.

20% v/d omzet gaat naar het goede doel

20% van onze omzet wordt besteed aan het opleiden van mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is.

Klaar voor de start?

Ben je enthousiast geworden over de WordPress websites, webshops en andere grafische producten die wij maken? En op welke bijzondere manier wij dat doen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. En ontdek vrijblijvend wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij horen graag van je!

Ook als je interesse hebt om bij Weblicity aan de slag te gaan kun je altijd contact opnemen!

ernsttraag@inbalanshasselt.nl
06 10 89 74 98

Openingstijden:
ma t/m do: 09:00 - 16:00
vr: 09:00 - 12:30